Incompany trainingen Workshops op maat

Aanbestedingscentrum organiseert regelmatig workshops over aanbestedingen of bouwrecht. Wij kunnen deze ook incompany verzorgen. Deze workshops stemmen we dan zoveel mogelijk af uw persoonlijke wensen. Dat betekent dat het programma en de locatie in overleg kunnen worden vastgesteld.

Basis aanbesteden

Dit is een uitgebreide workshop die een hele dag in beslag neemt, voor als u minder bekend bent met de huidige aanbestedingswet. 

Verdiepend Aanbesteden

Met deze workshop bieden we verdieping op de basiscursus Aanbesteden. Deze cursus biedt u meer handvatten voor het daadwerkelijk zelf toepassen van die kennis bij het voorbereiden en uitvoeren van aanbestedingen.

Basis UAV 2012

Naast een introductie en toelichting over de systematiek van de UAV besteden we aandacht aan onderwerpen die van invloed zijn op het realiseren van een geslaagd en winstgevend project.

Deze training kan bij u in het bedrijf of in de omgeving daarvan worden verzorgd. De kosten voor een incompanytraining zijn op offertebasis en wordt aangepast aan uw specifieke bedrijfssituatie.

Heeft u interesse? Vul dan het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.