Al meer dan 100 aanmeldingen voor 'Aanbesteden in 2030' op 1 oktober

Komt u ook? Niet gek dat er zoveel interesse is, immers in 2030 ziet ons land er compleet anders uit dan nu. De energietransitie, de circulaire economie, verstedelijking, mobiliteit, digitalisering, vergrijzing: stuk voor stuk ontwikkelingen met ingrijpende gevolgen voor de manier waarop we leven, wonen en werken. Veranderen opdrachtgevers hun manier van aanbesteden? En wat merken opdrachtnemers daarvan? Deze vragen staan centraal op 1 oktober. Dan organiseren het Aanbestedingsinstituut (Bouwend Nederland) en SMI (Techniek Nederland) hun jaarlijkse congres met het thema ‘Aanbesteden in 2030’.

Stad-1600x900

partners-congres-aanbesteden-2019

Wij kijken vanuit de trends die nu zichtbaar zijn naar wat de toekomst ons brengt. Sprekers uit de praktijk nemen u mee op weg naar duurzaam circulair aanbesteden. Er liggen daar grote kansen voor bouw-, infra- en installatiebedrijven. Daarnaast geven twee experts, Theo van der Linden - directeur VdLC en Elisabetta Manunza - Universiteit Utrecht, hun visie op aanbesteden in de komende 10 jaar. Welke ontwikkelingen verwachten zij en welke impact heeft dit op zowel aanbestedende diensten als opdrachtnemers?

Op deze bijeenkomst hoort u actuele ontwikkelingen en kunt u ervaringen uitwisselen. Dat maakt het congres een geschikte ontmoetingsplaats voor aanbestedende diensten, bedrijven en adviseurs in de bouw-, infra- en installatiebranche.

Wanneer

Datum: 1 oktober 2019
Tijd: 13.00 - 17.00 uur met aansluitend een borrel
Locatie: Het Spoorwegmuseum te Utrecht

Voor wie is het congres Aanbesteden in 2030 interessant?

Dit congres is bedoeld voor opdrachtgevers (decentrale overheden), adviseurs, aannemers en installateurs die betrokken zijn bij aanbestedingen.

Meer informatie en aanmelden

Wilt u weten waar uw kansen liggen voor de toekomst en hoe we die samen optimaal kunnen benutten?
Bekijk het volledige programma en meld u aan! Deelname is gratis.