Aanbestedingscongres 16 november 2021 in Hotel Breukelen is afgelast

Sociaal-Ondernemen-NIET-GEBRUIKEN-1600x900
Helaas. Wij waren startklaar en vol enthousiasme over het mooie programma en de fraaie opkomst. Maar de snel oplopende besmettingscijfers hebben roet in het eten gegooid. Het aangescherpte corona-regime van de overheid roept iedereen op om thuis te werken tenzij het niet anders kan. Wij vinden het daarom niet verantwoord de bijeenkomst door te laten gaan. Wij gaan het congres verplaatsen naar een later tijdstip wanneer elkaar ontmoeten weer meer verantwoord is. Uiteraard zullen wij u daarvoor uitnodigen en we hopen u dan te mogen verwelkomen.

 

Kom naar het Aanbestedingscongres op 16 november

Aanbestedingscentrum Techniek Nederland, Aanbestedingsinstituut Bouw & Infra en Adviescentrum Aanbestedingen 'Grond, Wegen en Groen' nodigen u uit voor het Aanbestedingscongres 2021 op dinsdag 16 november om 13:30 uur in Hotel Breukelen. Het thema is 'Social return en sociaal ondernemen nu en in de toekomst'. Onze organisaties zien toe op correcte toepassing van de aanbestedingsregelgeving en willen net als het Programma Beter Aanbesteden een bijdrage leveren aan het verbeteren van de aanbestedingspraktijk.

Ondernemers zijn voortdurend op zoek naar personeel, terwijl overheden hun best doen zoveel mogelijk mensen carrièrekansen te bieden. De social return verplichting bij aanbestedingen kan een tweesnijdend zwaard zijn dat beide ambities waarmaakt, maar vraagt een doordachte aanpak om succesvol te zijn. Tijdens dit congres krijgt u enkele inspirerende voorbeelden uit de praktijk, maar we staan ook stil bij de knelpunten van het heden en de initiatieven om social return beter te doen renderen. Dagvoorzitter Marleen Hermans neemt u mee in de sociale schil van aanbesteden en uitvoeren van bouw-, infra- en groenwerken. Hoe gaat het nu, waar liggen de verbeterpunten en wat zijn de contouren van sociaal opdrachtgeverschap en sociaal ondernemen in de toekomst?

Het congres is bedoeld voor opdrachtgevers (aanbestedende diensten), adviseurs, installateurs en (groen)aannemers die betrokken zijn bij aanbestedingen. De nadruk ligt op het uitwisselen van de opgedane ervaringen in de praktijk door aanbesteders en ondernemers.

Programma en aanmelden

Kijk voor het volledige programma en aanmelden op deze webpagina van Bouwend Nederland. Deelname is kosteloos.